Ansættelsesmuligheder
Hvad kan jeg blive?
Når jeg er i arbejde
Støtteordninger
Personhistorier
Se tv-spots
Rådgivning

Støtteordninger

Du kan søge rigtig mange jobs, selvom din funktionsevne er nedsat. Så længe du opfylder de formelle krav, kan du med den rette træning og støtte udfylde jobbet helt uden problemer. Måske endda med større motivation og energi end andre jobsøgere.

Du kan her se, hvilke muligheder du har for støtte. En mentor på din nye arbejdsplads kan hjælpe dig godt på vej i dit nye job. En personlig assistent kan hjælpe dig med at klare de opgaver, som dit handicap sætter grænser for. Eller måske har du blot brug for at få nogle ekstra arbejdsredskaber for at du kan udføre jobbet? Det kan også være, at du og virksomheden lige skal se hinanden an, så det er en god ide at starte med en virksomhedspraktik.

De forskellige støtteordninger kan sagtens kombineres. Derfor er det godt at kende dem alle. Du kan således godt få støtte til arbejdspladsindretning og samtidig have en personlig assistent, der hjælper dig i dit job. Kontakt din kommune, hvis du vil vide mere – eller handicapkonsulenterne fra dit lokale jobcenter

» Mentor

» Personlig assistent

» Arbejdsredskaber

» Fortrinsadgang

» Virksomhedspraktik